Verseny beszámoló

sze, 2018. szep. 12. - 22:57 -- Csürke Csaba
Kettlebell verseny

2018. szeptember 8-án részt vettünk az IKMF által rendezett félmaraton girisport országos bajnokságon. A Spartan Kettlebell színeiben Andrási Nóri és Tramontíni Dóri vettek részt, akik kimagasló teljesítményről tettek tanúbizonyságot.

A drukk és a versenyen való teljesítmény fantasztikus volt. Ezúton is gratulálok Nektek lányok és sok hasonló teljesítményt kívánok!

Eredmények

Andrási Nóra: hosszú ciklus (clean & jerk) 12 kg-os girjával 385 ismétlés

Andrási Nóra

 

Tramontini Dóra: hosszú ciklus (clean & jerk) 16-os girjával 361 ismétlés

Tramontini Dóra

Ezek a számok golyó letétel nélkül értendőek. A versenyről röviden: adott időegység alatt minél több szabályos technikát kell végrehajtani bizonyos súlyú golyókkal. Aki többet csinál, győz. Dióhéjban ennyi a lényege a versenynek. De akkor miért is különleges?

  1. Megmérettetheted magad másokkal szemben.
  2. Felmérheted, mennyit sikerült fejlődnöd.
  3. Átlagon felüli teljesítmény szükségeltetik hozzá.
  4. Egy fantasztikus világ nyílik meg. Egy verseny ritka jó hely, ritka jó társaság. Országos és akár nemzetközi kapcsolatokra is szert tehetsz.
  5. Olyan hosszú távú motiváció, ahol a teljesítményed és a fejlődésed fizikailag és mentálisan is nyomon követhető.
  6. Speciális, határokat feszegető edzésekben vehetsz részt.
  7. És mert benne leszel egy „elitben”, akik a technikákat a legmagasabb színvonalon űzik.

Már több éve foglalkozom versenyzők felkészítésével és most ismét szeretnék felállítani egy versenyzői csapatot. Légy te is versenyző, győzd le saját magadat és másokat is a versenyeken. A közös cél felé vezető úton a legjobb tudásom szerint képezlek ki, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból.

Ha belevágsz, nem fogod megbánni. Amiben biztos lehetsz, hogy néha a tenyered megszenvedi majd a felkészülést, de ez nem sokáig fog zavarni. Egy nagyszerű közösség tagja leszel, akikkel megoszthatod az örömöd és bánatod egyaránt. Máshogy fogod látni a világot és magadat is. Az izmaid mellett megacélosodik az akaratod és a kitartásod is.

Tehát a jövő héttől verseny csapatot szervezek. Kezdőként is jelentkezhetsz, mivel mindenki elkezdi valahol.

Jelentkezz itt a honlapon vagy személyesen az edzőteremben!

Címkék: