Kettlebell Blog

Növeld a fájdalomtűrésed kettlebellel! – Ne csak a teremben, az életben se legyél puhány!

k, 2020. okt. 27. - 21:30 -- Csürke Csaba

A kettlebell edzések során megtanuljuk, hogy mindenki más, mindenkinek máshol vannak a határai és mások az erősségei-gyengeségei, és ezáltal nyitottabbá válunk a világra, elfogadóbbak leszünk.

Okosodj kettlebellel! – Így eddz, hogy a tested és az agyad is csúcsformába lendüljön!

p, 2020. okt. 16. - 7:20 -- Csürke Csaba

Most, a koronavírus-járvány idején talán még kevesebbet mozgunk, mint egyébként.  Vannak, akik úgy érzik, nem pont most kellene lejárni edzőterembe, mások pedig a lustaságukat magyarázzák meg azzal, hogy tartanak a fertőzéstől.

Töltekezz fel vitaminokkal a még hatékonyabb kettlebell-edzésekért!

h, 2020. okt. 5. - 20:02 -- Csürke Csaba

Azt te is biztosan tudod, hogy szervezetünk csak úgy működhet optimálisan, ha elegendő tápanyagot viszünk be, beleértve a vitaminokat és a nyomelemeket is. Általában azzal is mindenki egyetért, hogy ezeket jobb (lenne) a természetes formájában – tehát étellel –  magunkhoz venni. Innen azonban már egy csomó kérdés adódik: a legfontosabb talán az, hogy akár a leggondosabb táplálkozás mellett is, tudjuk-e vitaminpótlás nélkül biztosítani azt, amire a testünknek szüksége van.

Ragadj kettlebellt az egészséges immunrendszerért! – Ne adj esélyt a koronavírusnak!

k, 2020. szep. 29. - 5:35 -- Csürke Csaba

A kettlebell az egyik leghatékonyabb sport az immunrendszer fejlesztésében. A testmozgás minden életkorban és élethelyzetben elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesek maradjunk és a közérzetünk is jó legyen. 

Nem csak a tested lesz hálás azért, ha sportolsz – Így vedd fel a harcot sikeresen a stresszel!

v, 2020. szep. 13. - 15:52 -- Csürke Csaba

Ha elhatározod, hogy sportolni kezdesz, bérletet veszel egy edzőterembe vagy személyi edzőhöz fordulsz, a legtöbbször két dolog motivál. Az egyik, és ez főleg a nőkre jellemző, a fogyás, a másik az izomépítés.

Oldalak