verseny

IGSF Országos Bajnokság selejtező 2019

sze, 2019. aug. 28. - 15:20 -- Csürke Csaba

2019. augusztus 24-én részt vettünk az IGSF Országos Bajnokság selejtezőn, Százhalombattán. Az IGSF az egyik legrégebbi kettlebell szervezet Magyarországon. A Szentkirályi Sportegyesületből idén hárman is képviseltek minket, amelyből ketten életük első versenyén próbálhatták meg magukat:

Félpentathlon verseny beszámoló

k, 2019. már. 26. - 22:36 -- Csürke Csaba

Két versenyzőnk, Tramontini Dóri és Hamvas Zoli a Budapest Kettlebell Sportegyesület által szervezett félpentathlon versenyen mérettette meg magát a hétvégén a Thor Gymben. Az eddig is hihetetlen erejéről és állóképességéről ismert Dóri – akinek már nem ez volt az első versenye és győzelme - maga mögött hagyta nembeli társait, és abszolút bajnokként lépett a dobogó első fokára. Zoli most próbálta ki először milyen is platformon, bírók előtt bemutatni a tudását. Neki sincs oka panaszra, hiszen a kisebb grizzly termetű úriember csupán pár ponttal marad le a harmadik helyről. 

Verseny beszámoló

sze, 2018. szep. 12. - 22:57 -- Csürke Csaba

2018. szeptember 8-án részt vettünk az IKMF által rendezett félmaraton girisport országos bajnokságon. A Spartan Kettlebell színeiben Andrási Nóri és Tramontíni Dóri vettek részt, akik kimagasló teljesítményről tettek tanúbizonyságot.

A drukk és a versenyen való teljesítmény fantasztikus volt. Ezúton is gratulálok Nektek lányok és sok hasonló teljesítményt kívánok!

Eredmények

Andrási Nóra: hosszú ciklus (clean & jerk) 12 kg-os girjával 385 ismétlés

A verseny, mint motiváció

cs, 2015. már. 26. - 19:37 -- Csürke Csaba

Mindig is kerestem a kihívásokat az életemben, mivel ez mozgat előre. A kihívások eléréséhez pedig célokra van szükség. Az első ilyen volt a boksz, ami megadta számomra azt a többletet, ami a saját korlátaim átlépéséhez elegendő volt akkoriban. Három év után találkoztam először a Krav Magával, ami szinte azonnal az életem szerves részévé vált. Ennek a speciális küzdősportnak szemlélet hamar beleivódott a mindennapjaimba. Minél jobb akartam lenni saját magamhoz és másokhoz képest is.